Sant Cugat Comerç distingeix avui els millors establiments amb una gala al Teatre-Auditori

Sant Comerç organitza la gala per primera vegada

Societat

Publicat el 20/mar/18 per Roger Cuartielles

Sant Cugat Comerç (StC) distingirà aquest dimarts els millors establiments associats amb una gala al Teatre-Auditori a dos quarts de nou del vespre. La cita tindrà com a mestres de cerimònies el guionista i músic Ferran Aixalà, a més de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i la directora general de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat, Muntsa Vilalta, entre altres autoritats. Els reconeixements premiaran tres categories: la trajectòria comercial, l'establiment excel·lent i l'establiment més popular. Aquest darrer guardó ha estat adjudicat pel públic a través d'una votació popular.

La votació s'ha desenvolupat a través de la web Vota'm i han participat més de 2.000 persones. Entre els participants se sortejarà un xec regal de 100 euros i el guanyador es donarà a conèixer durant la gala.

La iniciativa s'afegeix als Diàlegs de Comerç que impulsa l'associació cada any i que enguany arriba a la 8a edició. El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, ha explicat per què han decidit incorporar també una gala.

Jesús Carballo

És una evolució. Passem d'un format de migdia, a un format de nit. Una jornada més lúdica i festiva.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cita aplegarà els més de 240 comerços associats a l'entitat.