Sant Cugat referma el compromís amb la mobilitat sostenible amb una regulació per a les bicicletes


  • Comparteix:

Sant Cugat està ampliant la xarxa de carrils bici / Foto: Localpres

Sant Cugat està ampliant la xarxa de carrils bici / Foto: Localpres

L'Ajuntament, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), regularà la mobilitat en bicicleta i altres ginys a Sant Cugat amb una ordenança o bé actualitzant la que aborda la circulació, aprovada el 1988 i modificada parcialment fa cinc anys. L'objectiu de la iniciativa és establir les normes d'ús i de seguretat als carrers de la ciutat per conciliar la mobilitat entre els diferents usuaris de la via pública. L'acord parteix d'una proposta inicial de Cs.

ESCOLTA-HO

L'aprovació d'aquest text converteix Sant Cugat en la segona ciutat de l'AMB, després de Barcelona, que regula aquest mitjà de transport. Ho ha explicat el portaveu de Cs, Aldo Ciprian.

Aldo Ciprian

Vull agrair el suport de tots els grups municipals per donar suport a la nostra proposta, que farà que siguem pioners quant a convivència entre vianants, conductors i ciclistes.


El consistori engegarà campanyes de conscienciació i sensibilització sobre l'ús de la bicicleta i altres mitjans de transport mecànics i elèctrics a la ciutat. En aquest sentit també se seguirà fent difusió del registre municipal de bicicletes que es va posar en marxa el 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.