Els Mossos investiguen set membres del Comitè de Vaga Feminista de Sant Cugat pel tall de vies el 8M


Temes relacionats

Un piquet de la vaga feminista talla durant una hora i mitja l'estació de FGC de Sant Cugat ( 8/mar/18)

El Comitè de Vaga Feminista porta per primera vegada la mobilització a Sant Cugat ( 4/mar/18)


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

Els Mossos d'Esquadra investiguen set membres del Comitè de Vaga Feminista de Sant Cugat pel tall a les vies de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya durant una hora i mitja el 8 de març. El col·lectiu considera que se les investiga per una acció que forma part del context d'una vaga i que és una eina legítima de reivindicació. Les afectades han estat acompanyades per una seixantena de persones a la roda de premsa que han fet davant l'estació de ferrocarrils de la plaça de Lluís Millet per explicar la situació amb crits de 'No esteu soles' i 'Jo per elles i elles per mi'.

En nom de l'assemblea, la membre del comitè de vaga feminista de la ciutat Clàudia Pla-Narbona ha carregat contra una actuació que titllen de 'desmesurada'.

Clàudia Pla-Narbona

Ens sembla desproporcionat que hi hagués set identificades per un tall als ferrocarrils un dia de vaga. És una eina legítima. Potser que hi hagués el discurs feminista al darrera ho va fer més difícil d'entendre's. Però és tant legítima una vaga un 8 de març com un 1 de maig.


Les investigades es van personar la setmana passada a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i es van acollir al dret de no declarar. En aquesta línia, apunten que també es van fer actes d'aquestes característiques a altres punts del país on no es van identificar les persones implicades.

En aquests moments les afectades estan a l'espera de saber si la causa es porta als jutjats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.