Petits Músics del Món porta a Sant Cugat una desena de joves de Malawi


  • Comparteix:

Recepció dels membres del Hear Us Children Choir de l'any passat / Foto: Localpres

Recepció dels membres del Hear Us Children Choir de l'any passat / Foto: Localpres

Una desena d'infants d'entre 10 i 17 anys provinents de Malawi arribarà a Sant Cugat el proper 15 d'abril en l'habitual estada que organitza l'ONG Petits Músics del Món i s'hi estaran fins al 7 de maig convivint amb famílies santcugatenques. Durant aquestes tres setmanes, els infants del Hear Us Children's Choir participaran en el projecte 'Aprenent a cooperar', amb la col·laboració d'escoles de Sant Cugat i aquest any, també, amb almenys quatre escoles de Barcelona. Els joves vindran acompanyats de tres professors malawians.

El taller 'Aprenent a cooperar', que cada any es planteja en un format diferent, ja ha fet la proposta d'enguany als alumnes de les escoles, que consisteix a crear una campanya audiovisual sobre alguna de les línies que està treballant l'ONG. També, quan el grup de joves de Malawi arribi a Sant Cugat oferirà una demostració musical amb danses i cançons. El president de Petits Músics del Món, Martí Marín, ha explicat a Cugat.cat que aquesta trobada és un intercanvi d'experiències.

Martí Marín

És una oportunitat pels nens de Malawi, per conèixer una imatge real del dia a dia i les nostres vides en el món Occidental. L'intercanvi també afecta les famílies i nens que els acullen perquè poden conèixer de prop una realitat d'un lloc tan llunyà com Malawi.


Marín també ha fet una crida a la ciutadania per col·laborar en aquesta iniciativa, ja sigui com a voluntari, acollint algun jove o bé amb una aportació econòmica. Qui estigui interessat pot enviar un correu a info@petitsmusics.org o trucar al telèfon 93 667 17 03.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.