Tret de sortida als cursos de formació en el lleure que ofereix l'escola Traç a l'Ateneu


  • Comparteix:

Els cursos permeten obtenir els títols oficials de monitor de la Generalitat

Els cursos permeten obtenir els títols oficials de monitor de la Generalitat

L'Ateneu Santcugatenc posa en marxa la nova temporada de cursos de l'Escola de Formació en el Lleure. Aquests cursets permeten obtenir els títols oficials de la Generalitat de monitor i també de director d'activitats infantils i juvenils.

L'Ateneu, juntament amb l'Escola Traç, ofereix a partir d'aquest mes i fins el proper estiu, els cursos de monitor i de director d'activitats infantils i juvenils, a través de l'Escola de Formació en el Lleure.

Els cursets estan dirigits a tots aquells que vulguin dedicar-se professionalment a l'educació en el temps de lleure, dirigint activitats pels joves a casals d'estiu, colònies o campaments. L'únic requisit per participar-hi és ser major d'edat. Pel coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, seria interessant arribar també a col·lectius com ara les mestresses de casa o els immigrants:

Joan Carles Busquets

És molt interessant arribar a les mestresses de casa i a persones inmigrants, que poden trobar en aquests cursos una forma d'inserir-se en la societat


Tot aquells que s'apuntin a aquests cursets hauran de passar primer per un període lectiu d'unes cent hores de durada. També es contemplen unes cent cinquanta hores de pràctiques, i finalment, els participants hauran de presentar una memòria d'aquestes pràctiques.

Els cursos, amb preus que oscil·len entre els 195 i els 300 euros, permeten obtenir els títols oficials de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.