Tornen les Mones de Pasqua a les pastisseries de Sant Cugat


  • Comparteix:

Per Setmana Santa torna a Sant Cugat una de les tradicions més dolces: padrins, fillols i mones de Pasqua. Les pastisseries de la ciutat valoren les vendes que s'han fet fins ara i esperen superar les de l'any passat. Els comerciants han notat un augment dels encàrrecs de mones, però els compradors solen acostar-se a última hora per buscar la figura perfecta pels seus fillols i filloles.

Els treballadors de Chocolat Factory, Saida El Kanfoud, i de Fruits Secs Corbera, Alexandre Parrilla, expliquen que la xocolata és el gust preferit, tant per a nens com per a adults, i els protagonistes continuen sent els dibuixos animats, els superherois i les princeses, i l'esport, que es complementen amb els tradicionals ous de xocolata i els pollets.

Comerciants

El que més es ven pels nens és xocolata amb llet i blanca, i la negra és més per adults. / Per la temàtica ens basem en els dibuixos que estan de moda, en les tendències pels nens petits.


A més, les figures de xocolata solen anar acompanyades de ninots, alguns de plàstic i altres que són comestibles, però, tot i la gran varietat de mones que ofereixen les pastisseries santcugatenques, els padrins segueixen apostant pels clàssics de sempre.

V. Lora i E. Moscat

És per regalar-la al nét i li agrada molt el futbol, així que una pilota amb un camp i que estigui Messi. L'any passat ja li vam fer de 'Star Wars'.


Les mones de Pasqua continuen sent una de les tradicions més consolidades a Sant Cugat. Segons expliquen els comerciants d'aquest sector, les vendes augmenten any rere any i els padrins, per no quedar-se sense la mona que volen, cada vegada s'anticipen més i fan la reserva o l'encàrrec amb temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.