La Comissió de festes de Les Planes celebra l'arribada de l'Espai Pere Grau després d'anys de reivindicacions


Temes relacionats

L'Espai Pere Grau de les Planes ja està obert al públic (27/mar/18)

Comissió de Festes de les Planes renuncia organitzar la festa major en no estar a punt la coberta de les pistes ( 1/jun/17)


  • Comparteix:

La Festa Major de les Planes ja té un nou espai de celebració

La Festa Major de les Planes ja té un nou espai de celebració

La Comissió de festes de Les Planes ha rebut amb entusiasme l'obertura al públic de l'Espai Pere Grau, amb la nova coberta de les antigues pistes esportives que satisfà una reivindicació veïnal de fa 'molts anys'. L'associació creu que els veïns i les entitats del barri aprofitaran al màxim l'espai i, de fet, ja estan preparant la Festa de Primavera del maig amb la previsió de poder-lo utilitzar, malgrat que encara no se sap quan s'inaugurarà oficialment.

La membre de la Comissió de Festes Emilia Cruz es mostra molt satisfeta per haver aconseguit veure realitzada una demanda que porten temps reivindicant, i explica com han rebut la coberta els veïns.

Emilia Cruz

És espectacular, ha quedat molt bé. Havíem demanat el sostre però no esperàvem això. Tindrà gran utilitat, estàvem mancats d'un lloc cobert.


Cruz creu que serà especialment útil perquè els infants tinguin un lloc segur i confortable on jugar i practicar esport. A més, ha dit, el Centre Cívic i l'Espai Jove en trauran suc amb la dinamització de noves activitats o el trasllat a l'Espai Pere Grau d'algunes ja existents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.