Coneix els actes litúrgics de Divendres Sant a Sant Cugat


  • Comparteix:

La visita a l'ermita de Sant Crist de Llaceres és una de les propostes / Foto: Ajuntament

La visita a l'ermita de Sant Crist de Llaceres és una de les propostes / Foto: Ajuntament

La parròquia de Sant Pere d'Octavià oficia diversos actes litúrgics amb motiu de Divendres Sant, a partir de les onze del matí. Serà el moment de la visita a l'ermita de Sant Crist de Llaceres, que romandrà oberta fins la una del migdia. A les dotze tindrà lloc l'ofici de 'La Passió de Jesús per a infants', a l'església del Monestir. A les cinc ha estat el torn de 'La Passió i Mort del Senyor', amb una col·lecta que es destina a Terra Santa. La vetlla de la Santa Creu, a les vuit, és l'encarregada de cloure la jornada.

Més misses
Dissabte Sant hi haurà a les nou del matí l'oració matinal per fer la preparació espiritual de la Pasqua i a dos quarts d'onze de la nit, els santcugatencs podran fer la vetlla pasqual per afrontar la resurrecció de Jesucrist.

Diumenge és Pasqua de Resurrecció per als creients i hi haurà misses a les nou i onze del matí, a les 12 del migdia, a un quart de dues i a les set de la tarda, i a dos quarts de vuit del vespre. Al migdia es cantaran les caramelles a la llotgeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.