Cap de setmana d'activitats culturals per a tots els gustos


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle 'Inestable' que es podrà veure al Teatre Mira-sol / Foto: Companyia Sutottos

Un moment de l'espectacle 'Inestable' que es podrà veure al Teatre Mira-sol / Foto: Companyia Sutottos

L'activitat cultural marca el cap de setmana de propostes. Concerts, tallers, visites guiades i espectacles donen forma a l'agenda de dissabte i diumenge.

Dissabte
Durant el matí, diverses entitats i espais proposen tallers. Pou d'Art ofereix a partir de dos quarts d'onze del matí dos tallers, un d'overlock i un altre de collarets tèxtils amb nus. A l'Esbart, la cita és amb el taller 'Cançó tradicional - Polifonia de diferents zones d'Europa II' a les onze del matí i a la Biblioteca de Volpelleres està previst el taller infantil 'Al laboratori' pensat per a nens d'entre tres i sis anys.

El patrimoni també té el seu espai el dissabte amb el matí de portes obertes a l'ermita de Sant Medir, a partir de les onze, i la visita teatralitzada 'Deixeu parlar els capitells...,ells ho saben tot!', a les dotze al Museu del Monestir. A més, el Centre d'Alt Rendiment (CAR) proposa una visita per conèixer les instal·lacions. A les onze del matí.

La música està present a partir del migdia amb el concert-vermut al Mirador de Can Cases de les Planes i el grup Trifassic. A la mateixa hora, l'Escola de Música de Valldoreix ofereix el Concert de Primavera al Casal de Cultura, en el marc de la Festa de Primavera. A les set de la tarda és el torn de Luba Duet a la Casa-Museu Cal Gerrer.

El teatre posa el punt final a la jornada amb 'Inestable', a les nou del vespre al Teatre de Mira-sol. L'espectacle, de la companyia Sutottos, presenta dos personatges que no poden ocultar les seves fòbies. El muntatge forma part de la programació OFFTA i té un preu de deu euros.

Diumenge
A partir de dos quarts de deu del matí el Mercantic s'omple amb el mercat d'art i artesania Arts & Craft.

Les propostes més culturals arriben amb el matí de portes obertes a la capella de Sant Crist de Llaceres i la visita 'Guia'm pel Monestir', totes dues a les onze del matí. A més, a les dotze del migdia, el Mag Lari porta al Teatre-Auditori l'espectacle 'Dolce Vita', que es repetirà a les sis de la tarda, mentre que Cinesa projecta el film infantil 'Animalades de cine'. També és l'hora d'arrencada de la visita a l'exposició permanent del Museu del Tapís Contemporani-Casa Aymat.

Les propostes culturals continuen a la tarda i nit amb música. A les set, amb el concert del Cor de Dama a l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels, i a les nou del vespre amb el Gonzalo del Val Trio al Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.