La reconeguda violinista Sarah Chang fa parada al Teatre-Auditori en un concert únic a Catalunya


  • Comparteix:

Sarah Chang / Foto: Web de l'artista

Sarah Chang / Foto: Web de l'artista

La violinista nord-americana d'origen coreà Sarah Chang puja aquest dissabte a l'escenari del Teatre-Auditori en un concert únic a Catalunya. Reconeguda amb una gran diversitat de premis, Chang s'acompanyarà a Sant Cugat del pianista britànic Ashley Wass en un recital de peces de César Franck, Astor Piazzolla i Tomaso Antonio Vitali. El concert és a les nou del vespre i l'entrada general té un preu de 36 euros.

La violinista ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que li fa 'molta il·lusió' visitar Sant Cugat, una ciutat que encara no coneix tot i que ha actuat en diverses ocasions a Barcelona. L'artista també ha descrit la importància del violí a la seva vida.

Sara Chang

Quan sóc a l'escenari... és realment on he passat la meva vida. El meu violí és com un tipus de narrador d'històries a l'escenari i l'utilitzo com la meva veu, ja saps, m'ajuda a expressar com em sento. És l'instrument per compartir la meva veu.


Chang també ha parlat del repertori que porta a la ciutat, un conjunt de peces de diferents compositors que assegura 'seran novetat per a molts dels assistents'.

Sara Chang

Absolutament volia fer la peça de Piazzola perquè n'estic enamorada. És una variació de les quatre estacions i ésta tan ben escrita, és emocionant, és sexy... M'encanten totes i cadascuna de les parts de la peça.


Sarah Chang va començar a estudiar violí amb quatre anys amb Dorothy DeLay i va debutar amb només vuit, acompanyada de la Filharmònica de Nova York. Considerada una de les estrelles amb més talent del món de la música clàssica, ha actuat amb grans directors i orquestres de renom i ha figurat en una llista elaborada pel setmanari 'Newsweek' de les 20 dones més influents de l'any.

En la seva trajectòria hi figuren els escenaris més prestigiosos del món i ara arriba al Teatre-Auditori amb un repertori que inclou 'Chaconne' de Tomaso Antonio Vitali, la sonata per a violí i piano de César Franck i 'Las cuatro estaciones porteñas' de Astor Piazzolla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.