Els Mossos d'Esquadra identifiquen un membre del CDR després de l'assemblea d'aquest dimecres


  • Comparteix:

Una de les assemblees del CDR / Foto: Twitter de CDR

Una de les assemblees del CDR / Foto: Twitter de CDR

Els Mossos d'Esquadra han identificat aquest dimecres, després de l'assemblea del Comitè de Defensa de la República (CDR) a la plaça d'Octavià, un dels membres de la comissió organitzadora, ha informat el mateix CDR a Cugat.cat. Segons el col·lectiu, agents de paisà haurien presenciat l'assemblea i, aprofitant que aquest membre va abandonar l'acte minuts abans de la conclusió, el van identificar a l'alçada de la plaça dels Quatre Cantons.

Una vegada acabada l'assemblea, a més, un altre agent dels Mossos es va acostar a la comissió organitzadora i els va informar que la identificació s'havia fet perquè és il·legal organitzar trobades de més de 20 persones a l'espai públic sense comunicar-ho prèviament i assignant una persona responsable. Una assistent a la trobada ha explicat a Cugat.cat que el to dels agents era 'amigable', però també ha remarcat que el fet que els CDR es trobin ara al punt de mira de la Fiscalia General de l'Estat fa que no es vulgui assenyalar persones concretes i reivindica el dret a 'reunir-se en públic'.

De fet, fonts del col·lectiu també posen de manifest que no hi ha 'líders' i refusa que s'assenyali a persones concretes per 'reprimir' un moviment popular com els CDR. També asseguren que aquestes identificacions formen part d'una 'estratègia repressiva' contra l'independentisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.