Premien una desena de mares del Ciutat d'Alba per la implicació solidària en la Barcelona Magic Line


Temes relacionats

Mares del Ciutat d'Alba organitzen un concert benèfic per a la Barcelona Magic Line (23/feb/18)


  • Comparteix:

Una de les edicions de la Magic Line / Foto: Fundació Sant Joan de Déu

Una de les edicions de la Magic Line / Foto: Fundació Sant Joan de Déu

Una desena de mares de l'Escola Ciutat d'Alba rebran aquest dimecres el premi 'Esports amb Valors' de l'Obra Social de Sant Joan de Déu per la seva implicació en la caminada solidària Barcelona Magic Line (BML) 2018. El guardó s'entregarà a La Pedrera en un acte de cloenda de la iniciativa. Les mares, que era la tercera vegada que hi participaven, van organitzar al febrer un concert solidari a El Siglo Mercantic i un torneig de pàdel per recaptar fons per a la marxa, i van aconseguir 2.000 euros.

Una de les mares implicades Elissa Belzunce ha explicat a Cugat.cat que és un reconeixement molt gratificant després de la feina feta durant aquests tres anys.

Elissa Belzunce

Ho hem rebut amb molta il·lusió i molta sorpresa. Són 912 equips. Estem molt contentes per haver ajudat i haver posat el nostre gra de sorra a la causa.


Belzunce també ha avançat que el guardó les engresca a seguir organitzant activitats solidàries per recaptar fons per a la iniciativa, i fins i tot a innovar certes propostes de cara a l'any que ve. Per exemple, es plantegen organitzar un torneig de pàdel per a pares i fills, i que el concert solidari també inclogui propostes musicals de caràcter familiar.

Elissa Belzunce

Ens plantegem ampliar el concert benèfic a un horari de tarda per poder arribar a famílies, i també poder ampliar el torneig de pàdel a pares i fills.


La BML és una caminada solidària per equips i no competitiva, destinada als projectes socials de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu, i que promou la implicació dels participants amb un repte econòmic a assolir abans de la caminada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.