La Casa de Cultura estrena mural aquest dissabte per reivindicar el talent femení


  • Comparteix:

L'acció forma part del projecte Womart

L'acció forma part del projecte Womart

La Casa de Cultura estrena aquest dissabte un nou mural, elaborat per l'artista Minuskula de l'associació Rebobinart. L'acció s'emmarca dins el projecte Womart que promou la Xarxa Transversal a deu municipis catalans per reconèixer el talent femení en les arts visuals. A Sant Cugat, el mural es presentarà a les dotze del migdia. Abans havia de tenir lloc un taller familiar de graffiti a càrrec de Laura Castillo, també de l'associació Rebobinart, que s'ha ajornat a causa del risc de pluja.

Womart té l'objectiu de visibilitzar i reconèixer el talent artístic de les dones creadores, fomentar la presència d'aquestes en el camp de l'art urbà i afavorir la seva professionalització. Amb aquest objectiu, deu ciutats catalanes, entre elles Sant Cugat, acullen intervencions artístiques que s'inauguraran aquest dissabte, coincidint amb el Dia Mundial de l'Art. Inclouen instal·lació, arts escèniques, media art, il·lustració i muralisme.

La proposta està dissenyada i comissariada per Rebobinart i impulsada per la Xarxa Transversal, i en el cas de Sant Cugat té el suport de l'Ajuntament. Amb aquesta activitat, Sant Cugat tanca els actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.