L'agenda del cap de setmana s'omple de propostes per a tots els gustos


  • Comparteix:

Tallers, visites guiades i espectacles omplen l'agenda / Foto: Localpres

Tallers, visites guiades i espectacles omplen l'agenda / Foto: Localpres

Sant Cugat ofereix aquest cap de setmana propostes per a tots els gustos. Les visites guiades es combinen amb tallers i activitats formatives, així com amb espectacles, concerts i mostres.

Dissabte
La jornada de dissabte arrenca a les nou del matí amb el Mercat de Pagès, que s'instal·la a la plaça de Sant Pere i el carrer Major, i la Fira de Col·leccionisme del Tren al Mercantic. A la mateixa hora també dóna el tret de sortida la Cursa Popular Medijocs.

Les propostes formatives omplen bona part del matí. A les deu del matí la Casa de Cultura acull els monogràfics 'Llegir per créixer' i 'Senyals d'alarma en el desenvolupament de 0-6 anys', mentre que Pou d'Art proposa el taller 'Saber més de la màquina de cosir' a dos quarts d'onze del matí. A Valldoreix, al punt de les deu, la Biblioteca Vall d'Or obre el punt d'intercanvi de llibres.

Els més petits també tenen on triar. Al Museu del Monestir, a dos quarts de dotze del matí, té lloc 'De dracs i altres animals fantàstics', i Abacus ofereix a les dotze un espai per crear targetes de regal per al Dia de la Mare. Ja a la tarda, a les sis, Can Ninot presenta el muntatge de titelles 'Una de dracs i princeses'.

L'agenda de dissabte proposa diverses passejades i visites guiades. A les dotze, el Museu del Monestir proposa una passejada per la història del municipi amb 'Pins del Vallès: el Sant Cugat de la Segona República', a càrrec de José Fernando Mota. A la tarda, a les cinc, l'activitat torna al Museu amb la visita 'Guia'm pel Monestir'. A més, la Galeria ofereix a les sis de la tarda una visita guiada amb Pascal Plasencia.

A les set de la tarda és el torn del Mag Edgard al Cafè Auditori i a les nou la ZEM de la Guinardera acull el 5è Torneig Mixt Nocturn de Futbol 7 per a joves.

La música arriba de la mà del concert de Grieg & Finzi, a les dotze a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Agafen el relleu a les nou del vespre el concert 'De pel·lícula!' al Teatre-Auditori amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i el 2n Sound Music de Valldoreix, el concurs de bandes del territori. Més tard, els Hot Roads posen el ritme al Cafè Belgrado per tancar la jornada.

Diumenge
La passejada per Collserola per descobrir les masies de Sant Cugat dóna el tret de sortida a les nou del matí a la jornada de diumenge, que té al Mercantic el Mercat de Brocanters i al carrer de Santiago Rusiñol la mostra de Firart.

Les propostes continuen amb les visites 'Guia'm pel Monestir', a les onze al Museu, i a les dotze al Celler Modernista. A la mateixa hora, la Galeria ofereix una visita guiada amb Leticia Feduchi.

Les activitats infantils prenen forma amb l'espectacle 'Paf, el meu amic màgic', a les dotze del migdia al Teatre de Mira-sol, i amb 'Contes de Sant Jordi', també al migdia a Can Ninot.

El Teatre-Auditori proposa a les set de la tarda 'Miguel de Molina al desnudo'. A la mateixa hora, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels és l'escenari del concert de piano de Maria Canyigueral. Posa punt final a les activitats el concert de José Carra Trio i Mayte Alguacil a les nou del vespre al Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.