Hora Bruixa engega un projecte de micromecenatge per finançar la 3a Jornada Feminista


Temes relacionats

Hora Bruixa proposa una 2a jornada feminista amb la voluntat d'apropar el feminisme al poble i al carrer (16/mai/17)

Hora Bruixa treu al carrer el feminisme més propositiu (15/mai/16)


  • Comparteix:

Membres d'Hora Bruixa amb el cartell, obra de Paula Zapata

Membres d'Hora Bruixa amb el cartell, obra de Paula Zapata

El col·lectiu feminista Hora Bruixa organitza la Tercera Jornada Feminista de Sant Cugat, que tindrà lloc el 26 de maig i que enguany es finançarà amb un projecte de micromecenatge amb l'ajuda de la plataforma catalana totSuma. L'entitat, que també celebra el 5è aniversari, vol consolidar les activitats de l'edició anterior, com el concurs i exposició de dones il·lustradores i una paradeta de llibres, i millorar-ne la qualitat. Per això esperen arribar als 800 euros.

Sota el lema 'Cinc anys organitzades, tota una vida de lluita', en aquesta tercera jornada l'entitat vol posar èmfasi en la lluita feminista col·lectiva i espera poder comptar amb la col·laboració d'altres entitats com Prostitutes Indignades, PAICAM, l'Associació Noestasola, i artistes com Les Pasquines, Mabel Flores Project i Dj Partisana. Ho ha explicat a Cugat.cat la membre d'Hora Bruixa Anna Sala.

Anna Sala

L'objectiu és visibilitzar el discurs i veure quines lluites estan duent a terme altres col·lectius més enllà de l'àmbit local.


En la presentació d'aquest dilluns de la jornada també han fet una crida a la ciutadania a participar en la recaptació de fons per poder dur a terme totes les activitats que tenen pensades, entre les quals hi ha activitats infantils, paradetes de llibres i productes de La Raposa, un bar vegà i feminista de Poble Sec; l'exposició de dones il·lustradores, una taula rodona per parlar sobre pornografia i un acte polític amb els diferents col·lectius convidats. Per agrair les aportacions de la gent, ofereixen uns regals de recompensa que es podran recollir a Cal Temerari o el mateix dia de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.