La Farga proposa el 'Moon Summer', un curs d'estiu en anglès obert també a infants de fora de l'escola


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la iniciativa

Imatge del cartell de la iniciativa

L'escola santcugatenca La Farga ofereix aquest estiu el 'Moon Summer', un curs d'anglès amb diverses activitats des del 26 de juny al 20 de juliol. El Curs està obert tant a alumnes del centre com de fora i està dividit en dues línies segons l'edat; el primer per a nens i nenes dels zero als quatre anys i el segon només per a nens de P5 a 5è de primària. Les noies de P5 a 5è de primària també poden incriure's al casal d'estiu de La Vall. El curs inclourà classes d'anglès al llarg del dia i activitats esportives, lúdiques, artístiques i culinàries.

Els horaris del curs de Llar 0 a P4 són de nou del matí fins a tres quarts de cinc de la tarda, i del de P5 fins a 5è de primària, de nou del matí a cinc de la tarda. Per als més petits, hi ha la modalitat trilingüe o la possibilitat de fer-ho tot en anglès. Per als més grans el curs és íntegrament en anglès.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.