Detinguts un jove i tres menors per 21 robatoris amb intimidació a l'entorn d'estacions de Sant Cugat i Rubí


  • Comparteix:

A l'estació de Sant Cugat es van dur a terme alguns dels robatoris

A l'estació de Sant Cugat es van dur a terme alguns dels robatoris

Els Mossos han detingut aquest dimarts un jove i tres menors, veïns de Rubí per perpetrar 21 robatoris amb violència i/o intimidació a l'entorn de l'estació de FGC d'aquest municipi i a tres estacions més ubicades a Sant Cugat. Segons informa el cos, els robatoris es van produir entre novembre i febrer i les víctimes solien ser menors d'edat. Els delictes comesos a Sant Cugat es van donar a prop de les estacions de Lluís Millet, Hospital General i Mira-sol. La Fiscalia de Menors ha deixat en llibertat a tres nois, un d'ells en llibertat vigilada. El jutge ha decretat aquest dimecres l'ingrés a presó del detingut major d'edat, que tenia antecedents.

Els lladres actuaven en grup i sostreien a les víctimes diners, mòbils i també una bicicleta. La investigació es va iniciar fa pocs mesos quan la policia catalana va detectar un increment de robatoris amb violència i/o intimidació a les rodalies d'aquestes estacions.

En la majoria dels casos agafaven les víctimes pel coll per immobilitzar-les mentre els escorcollaven. Segons els Mossos, els intimidaven verbalment o els propinaven cops de puny o empentes. En algunes ocasions van fer servir armes blanques i defenses extensibles.

La investigació continua oberta i no es descarta la detenció de més joves implicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.