El mercat medieval de Sant Cugat continua pendent de trobar patrocinadors privats


  • Comparteix:

L'Ajuntament manté la voluntat de donar continuïtat a la iniciativa però no troba patrocinadors

L'Ajuntament manté la voluntat de donar continuïtat a la iniciativa però no troba patrocinadors

L'Ajuntament continua buscant patrocinadors per repetir el mercat medieval, que es va celebrar per primera vegada ara fa dos anys. Des de l'equip de govern mantenen la voluntat de donar continuïtat a la iniciativa però asseguren que, per ara, no han trobat cap empresa privada que estigui interessada en patrocinar-la.

La continuïtat del mercat medieval de Sant Cugat depèn de la voluntat de participar-hi que tingui la iniciativa privada. Aquest és el missatge de l'equip de govern municipal, que tot i reiterar la voluntat de repetir aquest esdeveniment, assegura que és necessària la implicació d'empreses que patrocinin el projecte.

Així ho ha afirmat la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha afegit que fins el moment no han trobat cap empresa que vulgui participar-hi.

Àngels Solé

La voluntat és que aquest mercat medieval existeixi, i fins i tot hem demanat una subvenció a la Diputació, però necessitem patrocini i de moment no n'hem trobat.


Per a Solé, aquest és un esdeveniment important per la ciutat en diferents àmbits i que també dóna vida a moltes petites empreses. És per això que des del consistori aposten perquè la iniciativa privada col·labori en el seu finançament.

De moment, i a l'espera de poder fer una segona edició del mercat medieval, l'equip de govern ha elaborat un projecte del que volen que sigui aquesta iniciativa. Un dels objectius és potenciar la història i les tradicions medievals que hi havia al voltant del Monestir de Sant Cugat.

Àngels Solé

El projecte el tenim i té una vessant més pedagògica, amb tallers per donar a conèixer la història medieval a l'entorn del Monestir.


Recordem que el mercat medieval va fer-se per primera vegada el setembre del 2002, dins els actes de l'Any del Mil·lenari. A la jornada hi van participar prop de 50.000 persones



  • Comparteix:

COMENTARIS

hola mireu aquesta paguina es de un noi que conec jo que porta el tema del mercat medieval i cre que algun tema mes http://www.infantdor.com/ espero que os serbegui un peto

hola. Enviat el 17/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.