Santcugatencs es mobilitzen cap a la manifestació per la llibertat dels 'presos polítics'


  • Comparteix:

Molts santcugatencs han optat pels FGC per desplaçar-se a Barcelona

Molts santcugatencs han optat pels FGC per desplaçar-se a Barcelona

Molts santcugatencs s'han mobilitzat aquest diumenge cap a Barcelona per participar a la manifestació per reclamar l'alliberament dels polítics i líders socials empresonats. Fins a set autocars ha omplert la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), mentre que les estacions de Sant Cugat han vist un degoteig constant de ciutadans durant el matí, molts d'ells amb llaços i elements grocs. També estaran presents a la concentració els Gausacs, juntament amb 41 colles més. (Seguirà ampliació)

Sota el lema 'Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!', la manifestació està convocada per l'Espai Democràcia i Convivència, que agrupa entitats sindicals, veïnals, polítiques i culturals.

La mobilització arrenca a la plaça d'Espanya i avançarà per l'avinguda Paral·lel fins als jardins de les Tres Xemeneies, on hi haurà l'acte central. La convocatòria coincideix amb els sis mesos de l'empresonament del president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i de l'expresident de l'ANC i diputat de JxCat, Jordi Sànchez.















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.