Els patrocinis de Sorea, la zona verda i l'oficina bancària de la Floresta, als precs dels regidors


  • Comparteix:

L'arbrat de la Rambla del Celler

L'arbrat de la Rambla del Celler

Els regidors del ple han interpel·lat l'equip de govern sobre qüestions com el tancament de l'oficina bancària de la Floresta, la zona verda d'aparcament i millores en alguns punts de la ciutat. En el darrer punt del ple municipal d'aquest dilluns també han sorgit preguntes sobre els patrocinis de Sorea i l'arbrat de la Rambla del Celler.

Núria Gibert (CUP-P) ha demanat a l'equip de govern si es pot fer algun tipus de gestió per evitar el tancament de l'oficina bancària de la Floresta. La regidora de Comerç, Maite Pérez, ha explicat que s'ha reunit amb la directora d'àrea de l'entitat financera i els han proposat mantenir com a mínim el caixer. Estan esperant resposta.

Ignasi Bea (CUP-PC) reclama la relació de patrocinis de l'empresa Sorea. La tinent d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha recordat que l'Ajuntament no intervé en aquests patrocinis, però que buscarà aquells en què el consistori sí que hi està vinculat.

Aldo Ciprian (Cs) ha preguntat sobre el llum que no funciona a la sortida de l'autopista de Can Cabassa. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha dit que no tenen constància i que ho miraran. El portaveu de Cs també reclama endarrerir l'aplicació de la zona verda fins a l'aprovació del reglament, una petició que l'equip de govern ha rebutjat.

Sergio Blázquez (Cs) reclama quines mesures hi ha previstes a les escoles per fer front a episodis de calor.

Munia Fernández-Jordán (Cs) ha volgut saber sobre el temps previst per completar el canvi d'arbres a la Rambla del Celler. La tinent d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha explicat que ja s'està instal·lant el reg i que a la tardor es completarà el tram final fins a la Pollancreda.

Roser Casamitjana (ICV-EUiA) ha demanat sobre la retirada dels bancs i taules de fusta al Parc Central per evitar els pícnics. L'equip de govern ha concretat que no tenen constància que s'hagin retirar i que, en tot cas, al parc del Turó de Can Mates, s'està buscant una nova ubicació per a dos taules que estan massa a prop dels veïns.

Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) ha interpel·lat l'equip de govern sobre una vacant publicada al Servei d'Habitatge. El portaveu ecosocialista vol saber la diferència d'aquest servei amb l'Oficina Local d'Habitatge i per què està vacant aquesta plaça.

Pere Soler (PSC) ha lamentat que l'Associació Centre-Estació hagi hagut d'anul·lar la carxofada popular perquè no va rebre els diners que provenien del pressupost de lliure disposició del consell de barri. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que s'està treballant en la gestió perquè això no passi. El portaveu socialista també ha criticat que la regidora de Comerç, Mayte Pérez, hagi acceptat un regal del sorteig de la Gala del Comerç. Conesa ha defensat 'la bona fe' de la regidora.

Álvaro Benejam (PP) també ha sol·licitat la relació de patrocinis i de publicitat que té Sorea a Sant Cugat. De nou, Paraira diu que no té accés a aquesta informació i que la seva responsabilitat és controlar el compliment de les condicions de la concessió del servei d'aigua. A més, el portaveu del PP vol obrir un debat per evitar el perill de la Rabassada entre cotxes i ciclistes.

Dimitri Defranc (no adscrit) ha demanat de nou un semàfor per a la sortida i entrada a Can Barata amb la carretera. L'equip de govern ha concretat que han escrit a la Generalitat per reclamar-ho. El regidor no adscrit també demana tapar els forats que queden per l'aparcament a les pistes de futbol de l'entorn del Mercantic i promocionar la pista que està prop del carrer de Ramon Verdaguer.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.