Ponències, debats i 'workshops' sobre novetats en tecnologia educativa, protagonistes en l'ItworldEdu


Temes relacionats

David Calle: 'Hem resolt 300.000 dubtes en dos anys a alumnes de tot el món' (18/abr/18)


  • Comparteix:

Les conferències han tingut lloc al Teatre-Auditori / Foto: ITworldEdu

Les conferències han tingut lloc al Teatre-Auditori / Foto: ITworldEdu

El 10è congrés ITworldEdu tanca les portes després de dos dies de conferències, debats entre experts i tallers pràctics que han tingut lloc al Teatre-Auditori Sant Cugat. L'esdeveniment, organitzat per Edutech Cluster i amb la col·laboració del centre tecnològic Eurecat, ha funcionat com un punt de trobada entre el sector educatiu i les empreses tecnològiques amb el propòsit de compartir novetats i tendències de la tecnologia educativa. També busca presentar experiències de les escoles més innovadores i els ecosistemes i metodologies basats en les TIC per afavorir un millor procés d'ensenyament i aprenentatge. Un altre dels eixos d'aquest congrés ha estat el paper de les dones a les carreres de ciències, tecnologies, enginyeria i matemàtiques.

El congrés ha ofert quatre ponències: la inaugural d'Eduard Calvo, professor de Producció, Tecnologia i Operacions de l'escola de negocis IESE; la del professor de matemàtiques a YouTube i fundador de l'acadèmia en-línia Unicoos, David Calle; la del cofundador d'Adaptemy, Conor Flynn; i de l'escriptora Linda Liukas que s'ha encarregat de la ponència de clausura.

A més, durant aquests dos dies els assistents també han pogut participar en sessions temàtiques. Patrícia Remiro, Cluster Manager d'Edutech, ha explicat a Cugat.cat que els 'workshops' són la principal novetat d'aquesta desena edició.

Patrícia Remiro

Una de les coses destacades és que hem organitzat per primer cop 'workshops', tallers organitzats per les mateixes escoles i explicaran a altres escoles com implementar projectes o metodologies d'ensenyament.


Remiro ha afegit que el congrés ha estat un èxit, amb uns 600 assistents, i el que fa atractiu aquest esdeveniment són les seves característiques úniques i que encara no s'ha fet res semblant a l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.