Un mural a la façana del camp de futbol de Mira-sol a proposta del consell de barri


Temes relacionats

Cugat.cat reuneix tres escriptors santcugatencs en el compte enrere per a Sant Jordi (21/abr/18)

Quatre recomanacions literàries per Sant Jordi de quatre llibreters de Sant Cugat (20/abr/18)


  • Comparteix:

La façana del camp de futbol de Mira-sol llueix des d'aquest divendres un mural per embellir l'entorn de la instal·lació esportiva. La iniciativa és una proposta del consell de barri que s'ha materialitzat amb la partida de lliure disposició. El mural és obra dels artistes Elara Elvira i Tayone.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, i la presidenta del consell de barri, Carmela Fortuny, han anat a veure el mural, ubicat a la cantonada del passeig del Roser amb el camí de Sant Cugat al Papiol. Fortuny i el vicepresident del consell, Xavier Barbany, s'han felicitat per la proposta veïnal.

Fortuny i Barbany

Estem treballant per millorar l'ajardinament que acompanya el mural / Estava degradat tot i això i volíem fer quelcom més diferent.


El mural ha unit dos artistes, que no és el primer cop que treballen junts. En aquesta ocasió, les característiques de la façana han permès Elara Elvira i Tayone reinventar-se.

Elvira i Tayone

Barrejant els nostres estils hem fet una composició abstracta / Era curiós com encabir les combinacions de colors i elements.


La iniciativa ha sortit de la partida de lliure disposició del consell de barri i té un cost de 10.700 euros.

Un altre mural a l'Arnau Cadell
Els estudiants de l'institut valldoreixenc han participat d'un taller amb l'artista Aram Millet, un 'habitual' de murals al territori.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.