Un mural a la façana del camp de futbol de Mira-sol a proposta del consell de barri

Societat

Publicat el 20/abr/18 per Sílvia González

La façana del camp de futbol de Mira-sol llueix des d'aquest divendres un mural per embellir l'entorn de la instal·lació esportiva. La iniciativa és una proposta del consell de barri que s'ha materialitzat amb la partida de lliure disposició. El mural és obra dels artistes Elara Elvira i Tayone.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, i la presidenta del consell de barri, Carmela Fortuny, han anat a veure el mural, ubicat a la cantonada del passeig del Roser amb el camí de Sant Cugat al Papiol. Fortuny i el vicepresident del consell, Xavier Barbany, s'han felicitat per la proposta veïnal.

Fortuny i Barbany

Estem treballant per millorar l'ajardinament que acompanya el mural / Estava degradat tot i això i volíem fer quelcom més diferent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El mural ha unit dos artistes, que no és el primer cop que treballen junts. En aquesta ocasió, les característiques de la façana han permès Elara Elvira i Tayone reinventar-se.

Elvira i Tayone

Barrejant els nostres estils hem fet una composició abstracta / Era curiós com encabir les combinacions de colors i elements.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La iniciativa ha sortit de la partida de lliure disposició del consell de barri i té un cost de 10.700 euros.

Un altre mural a l'Arnau Cadell
Els estudiants de l'institut valldoreixenc han participat d'un taller amb l'artista Aram Millet, un 'habitual' de murals al territori.