L'escola Sprint celebra el 45è aniversari mantenint l'aposta per ensenyar idiomes


  • Comparteix:

Centenars d'alumnes i exalumnes han acompanyat aquest dissabte l'escola d'idiomes Sprint durant la celebració del seu 45è aniversari, que ha posat en valor la importància d'aprendre idiomes. La cita, que ha estat amenitzada per la batucada d'A batida do tambor i el grup santcugatenc Els Escarabats, s'ha centrat sobretot en els més petits, que han gaudit d'una sessió de pintacares, regals i pastissos.

L'escola Sprint Idiomes es va fundar el 1973 pel matrimoni format per Montserrat Obiols i Alphonsus van Campen, que van dirigir la primera escola d'idiomes de la ciutat. El fill de la parella i actual director del centre, Jordi van Campen, ha destacat a Cugat.cat 'la voluntat de servei' de l'escola després de 45 anys.

Jordi van Campen

Són dues generacions ja de la família portant l'escola. Sempre amb voluntat de servei, de que pertanyem al poble. Veus gent que ara porta els seus fills que havien estat alumnes, és magnífic.


A més dels actes que han donat forma a la celebració a la plaça dels Quatre Cantons, l'escola ha inaugurat una exposició de fotografies d'antics alumnes. Molts d'ells han acudit a l'acte i han agraït a Sprint 'obrir-lis les portes al món'.

Exalumnes

Va ser una experiència que m'ha ajudat molt a la vida. / Jo vaig començar a l'Sprint amb quatre anys, sense ells no em podria moure pel món com ho faig. / Gràcies a aquesta escola perquè em va obrir les portes del món.


Un dels moments més emotius de la celebració ha arribat amb la bufada d'espelmes d'un pastís gegant que ha estat repartit entre tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.