Tallers, espectacles, concerts i fires donen forma a un cap de setmana ple de propostes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del recinte del Mercantic

Imatge d'arxiu del recinte del Mercantic

Sant Cugat ofereix aquest cap de setmana propostes per a tots els gustos. La cultura es combina amb les activitats esportives i socials, marcades per la formació i els tallers.

Dissabte
El dissabte arrenca a les nou del matí amb el Mercat de Pagès que l'Ateneu instal·la a la plaça de Sant Pere i el carrer Major.

Els tallers i les activitats formatives omplen el matí. A dos quarts de deu del matí, la zona de Can Llobet de la Floresta acull 'Acadèmia Plant for the planet', mentre que Fusió proposa una classe magistral de flauta travessera amb Elisabeth Franch. La música també protagonitza el taller familiar de construcció d'instruments tradicionals que acull la plaça de l'Om a les deu del matí. L'Ateneu porta les propostes a la gastronomia amb el taller 'Postres sense sucre' i al ball amb un curs de country linedance per a totes les edats a les dotze del migdia. A més, la plaça de Barcelona és l'escenari de la jornada 'Lluites compartides, objectius comuns' al migdia.

La literatura troba el seu espai a partir de les deu del matí amb el punt d'intercanvi de llibres de la biblioteca Vall d'Or de Valldoreix. Al punt del migdia la Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull l'hora del conte en anglès 'Gina Ginger & Charlie Chives'.

Les propostes esportives venen amb la 3a Jornada d'iniciació a l'aventura, a partir de les onze del matí al parc Central, i la cursa solidària 'Esade Race for Talent', que surt de l'avinguda de la Torre Blanca a les dotze del migdia.

A partir de dos quarts d'una de la tarda, és el moment per a la música. El concert-vermut d'El Siglo puja a l'escenari 'Soul of Fusió' a càrrec de l'escola Fusió. A la una, el Conservatori ofereix el concert simfònic de Sant Jordi. El ritme també tanca la jornada amb un concert a mitjanit al Cafè Belgrado de 37 Grados.

Ja a la tarda, a les cinc, el Museu proposa una visita guiada pel Monestir i el Centre d'Art Maristany una tertúlia amb David Armengol i Àngels Ribé. A més, Can Ninot programa l'espectacle de titelles 'El regal' a les sis de la tarda. La dansa serà una de les protagonistes de la jornada amb el programa del 'Sant Cugat Balla'.

Diumenge
La jornada comença amb la passejada per Collserola per descobrir Can Busquets i la riera de Vallvidrera, que surt de la plaça de la Vila a les nou del matí, i la Mitja Marató de Sant Cugat, que dóna el tret de sortida a les deu del matí.

A partir de dos quarts de deu del matí, s'instal·la al Mercantic el Mercat del Disseny, que compartirà protagonisme amb el Dia Internacional de la Dansa. A les onze és el torn de la Biomarató a la Floresta, des de la porta d'entrada a Can Busquets.

Les propostes culturals arriben a partir de les onze del matí amb una visita guiada al Monestir i les titelles a Can Ninot a les dotze amb 'La llegenda de Sant Jordi'. La música va a càrrec del concert-vermut d'El Siglo i la cançó francesa d'Ana Cristina werring, a les dotze; el concert pel Dia del Parkinson amb Rogeli Morelló i Fuko Ishii al Conservatori a les set de la tarda, i l'actuació de Nelsa Baró a les nou del vespre al Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.