L'Escola Municipal de Música repassa els seus 40 anys a un Teatre-Auditori ple


  • Comparteix:

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA) ha celebrat aquest dimarts el 40è aniversari amb una actuació multitudinària a un Teatre-Auditori amb localitats exhaurides. Més de 200 músics, entre alumnes, exalumnes i mestres, han pujat a l'escenari de l'equipament per posar de manifest el talent i el capital humà assolits. El concert ha ofert peces de Schwartz, Txaikovski, Rutter i Hurd, interpretades per les corals i la simfònica del centre.

L'escola va obrir portes el 1978 amb només 60 alumnes inscrits i sis docents. Ara, a l'EMMVA hi ha uns 700 estudiants i un cos de professors format per una quarantena de professionals. Durant aquestes quatre dècades uns 20.000 alumnes han passat per l'escola. Ho ha destacat el director del centre, Roger Roca.

Roger Roca

Han passat 20.000 alumnes per l'escola i ja tenim 45 professors. Tenim molts projectes a l'escola i amb centres de primària i secundària.


També s'ha felicitat pel creixement de l'EMMVA la regidora d'Educació, Esther Salat, que considera que l'escola contribueix a l'hora de dotar la ciuat d'una identitat 'creativa i artística'.

Esther Salat

Som una ciutat amb molt de talent, culta i creativa. I això és mèrit, en part, de l'escola.


El Teatre-Auditori s'ha omplert i ha arrencat durant la vetllada els aplaudiments de familiars i exalumnes del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.