La Floresta acull aquest dissabte una iniciativa per empoderar nens i joves contra el canvi climàtic


  • Comparteix:

És una proposta de la fundació Plant for the Planet/ Foto: Twitter Plant for the Planet

És una proposta de la fundació Plant for the Planet/ Foto: Twitter Plant for the Planet

La fundació Plant for the Planet ofereix aquest dissabte un seguit de tallers a les instal·lacions de Can Llobet, a la Floresta, per formar infants i joves com ambaixadors per a la lluita contra el canvi climàtic. L'activitat començarà a dos quarts de deu del matí i s'allargarà fins dos quarts de quatre de la tarda. La proposta és gratuïta i oberta a tothom i per participar-hi cal inscriure's al web de la fundació.

L'acadèmia de Plant for the Planet està pensada perquè siguin els joves els que protagonitzin 'la revolució' que permeti la normalització del clima i la mitigació dels efectes del canvi climàtic al planeta. Els participants es dividiran en dos grups, un per a nens d'entre nou i 13 anys i l'altre per a joves de 14 a 17 anys. Irina Samy és la dinamitzadora de la xarxa d'ambaixadors a l'Estat espanyol.

Irina Samy

La voluntat de les acadèmies és trobar joves conscienciats amb la crisi climàtica que estem patint i que tenen iniciativa i ganes de lluitar per millorar la situació. Al cap i a la fi som els joves i els nanos els que ens hem de cuidar del planeta en el que viurem al futur.


Les activitats començaran amb una jornada d'introducció al planeta on es parlarà de la crisi climàtica que afronta la Terra en aquests moments. A través de jocs també es debatrà sobre el repartiment de la riquesa i de la distribució de diòxid de carboni (CO2) per continents i població per veure quins són els països més contaminants. Samy ha encoratjat els nens i joves preocupats pel medi ambient a participar a l'acadèmia de Plant for the Planet.

Irina Samy

Són jornades súper divertides on coneixeran gent nova amb les mateixes preocupacions pel planeta que ells. Podran establir vincles amb gent de la seva edat i continuar treballant per formar part de la xarxa d'ambaixadors i crear nous projectes per lluitar contra la crisi climàtica.


Cada participant també plantarà un arbre a l'entorn de la Floresta per ajudar a combatre les emissions de CO2.

La iniciativa té el suport de l'Ajuntament i del Grup Ferrer, amb seu a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.