El Mercat Solidari posa aquest diumenge punt final a l'estada del Hear Us Children Malawi a Sant Cugat


  • Comparteix:

Durant el mercat també hi haurà actuacions musicals

Durant el mercat també hi haurà actuacions musicals

El tradicional Mercat Solidari amb el Hear Us Children Choir posarà punt final aquest diumenge a l'estada de 10 infants i tres professors procedents de Malawi a la ciutat, una iniciativa de l'ONG Petits Músics del Món. L'activitat forma part del projecte 'Aprendre a cooperar', que vol transmetre als infants i joves santcugatencs la necessitat d'ajudar a persones més necessitades durant tota la vida i descobrir maneres diferents de fer-ho. En aquest cas, la proposta ofereix als paradistes un espai per vendre les seves pròpies creacions i recaptar diners per al projecte solidari de l'entitat. El mercat arrencarà a les cinc de la tarda a la plaça d'Octavià.

Per participar-hi com a paradista, cal omplir la butlleta i fer-la arribar per correu electrònic a l'entitat, que ofereix taules i cadires perquè els participants instal·lin les seves botigues improvisades. La jornada estarà amenitzada amb actuacions musicals i tallers amb els membres del Hear Us Children Malawi Choir que han visitat la ciutat.

El president de Petits Músics del Món, Martí Marín, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és transmetre la necessitat de cooperar des de ben joves.

Martí Marín

Es tracta que els joves de Sant Cugat entenguin que la cooperació no és cosa només d'adults, sinó que ha de ser una cosa que es fa dia a dia. Ho podem fer des que som petits fins que ens fem grans i amb moltes accions diferents.


El mercat es tancarà a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.