La Floresta aporta el seu gra de sorra a la competició mundial Biomarató


  • Comparteix:

La Floresta ha posat el seu gra de sorra aquest diumenge a la Biomarató 2018, una competició mundial amistosa on les ciutats han de recopilar el màxim d'informació sobre la biodiversitat del seu entorn. Una vintena de persones ha fet front a la pluja i, acompanyats d'experts en fauna i flora, han anat recollint informació sobre les diferents espècies de plantes, fongs i animals que han anat trobant per la riera de Vallvidrera.

L'associació El Mussol ha estat l'encarregada d'organitzar l'activitat. Un dels seus membres, Pau Fortuño, ha explicat a Cugat.cat que el seu objectiu és fer 'més gran el catàleg d'informació de biodiversitat disponible'.

Pau Fortuño

És una forma de donar-ho a conèixer. Hem posat el nostre granet de sorra per fer més gran el catàleg de biodiversitat disponible i així la gent coneix les espècies que hi ha al seu entorn.


La Biomarató és el nom que rep el City Nature Challenge de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que és una de les zones de l'Estat espanyol que hi participa juntament amb Cadis i Madrid. A tot el món competeixen un total de 70 ciutats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.