Com han rebut els usuaris el primer dia de l'àrea verda?


  • Comparteix:

Diversitat d'opinions entre els santcugatencs en el primer dia de funcionament de l'àrea verda d'aparcament. La majoria dels usuaris consultats per Cugat.cat coincideixen en destacar les dificultats per aparcar fins ara a la zona del centre i agraeixen la mesura per afavorir els residents. Tot i això, alguns també demanen beneficis per als treballadors que han d'aparcar en aquestes set noves àrees verdes.

Els usuaris opinen que la mesura pot afavorir la mobilitat al centre.

Usuaris

Cada vegada que m'he de moure amb el cotxe he de sortir de Sant Cugat. Als que treballem no ens donen possibilitat de tenir zona verda. /Els dies de cada dia és impossible aparcar, i a la nit encara pitjor. Això anirà molt bé pels que viuen per aquí. /Veig que hi ha més facilitat per aparcar ara que abans.


El primer dia de servei de l'àrea verda ha arrencat a mig gas, però, per la poca presència de veïns amb motiu del pont de l'1 de maig. Un exemple són les poques persones que han utilitzat la nova línia de bus llançadora gratuïta per anar des de l'aparcament de l'avinguda de Roquetes al centre de la ciutat. Un dels conductors, Paco Reverte, ha explicat que la gent encara no coneix el servei.

Paco Reverte

De moment funciona bé, la gent encara no ho coneix del tot, però van pujant.


Amb aquestes mesures, l'Ajuntament pretén promoure la mobilitat sostenible i eficient a la ciutat. El consistori, a més, obrirà properament una nova oficina al passeig de Francesc Macià número 20 per resoldre dubtes i tràmits sobre l'àrea verda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.