Persones properes a Romeva es reuneixen aquest dimarts al Mesón per decidir noves accions de suport


  • Comparteix:

El grup es coordinarà per fer accions de suport a Romeva

El grup es coordinarà per fer accions de suport a Romeva

La campanya 'Free Romeva' arrencarà aquest dimarts a El Mesón amb la primera reunió per posar en comú les iniciatives que s'estan preparant des de diferents sectors arreu de Catalunya. Amics i col·lectius propers a l'exconseller d'Afers Exteriors de la Generalitat, el santcugatenc Raül Romeva, han decidit unir-se per planificar accions conjuntes de suport a l'exeurodiputat, en presó preventiva acusat de rebel·lió i malversació de fons. L'hora de la trobada és a les set de la tarda.

El santcugatenc va tornar a la presó el 23 de març, tres mesos després de deixar Estremera. El primer ingrés havia estat el 2 de novembre després del dictamen de la jutgessa de l'Audiència Nacional (AN), Carmen Lamela.

Romeva agraeix el suport de 'Kms per la llibertat'
L'exconseller d'Afers Exteriors ha agraït aquest dilluns el suport d'una de les campanyes que s'estan fent per solidaritzar-se amb els polítics a la presó, 'Kms per la llibertat'. Els participants han recorregut la distància entre Barcelona i la presó d'Estremera corrent, en relleus de 10 quilòmetres.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.