El Campionat de Hip Hop Sant Cugat fa esclatar el Teatre-Auditori amb 100 grups


  • Comparteix:

El hip hop ha regnat al Teatre-Auditori aquest dimarts amb el 8è Campionat de Hip Hop Sant Cugat que enguany ha aglutinat prop de 100 grups de ball. Organitzada per l'escola Menchu Durán, la iniciativa ha omplert les 800 localitats de l'equipament amb una fusió de moviments atronadora.

El concurs està dirigit a participants amateurs, aquells que ballen un màxim de tres hores a la setmana. Categories per a totes les edats, des dels tres anys fins als majors de 18, conformen un concurs en què tothom guanya. És la consigna que marca Anna Vergés des de l'organització.

Anna Vergés

Volem remarcar que la feina a les classes és molt valuós. Tothom és mereixedor del premi.


Enguany, s'han inclòs la categoria premium i de parelles per amenitzar una cita que cada any aterra a Sant Cugat, on es desfermen passions de tot tipus, tal com demostren dos membres d'Artemis, Víctor Novo i Raquel García, guanyadors del primer premi en categoria absoluta.

Víctor Novo i Raquel

El darrer mes vam tenir força problemes d'assaig / És increïble quedar primeres


Amb un jurat nacional i internacional, el certamen ha vingut amenitzat per l'escola de Ball Sant Cugat. Tot plegat, per obrir boca amb una llarga llista de premiats en una vetllada en que tothom ha rebut medalla acreditativa.

La llista de guanyadors es pot consultar properament a la pàgina web del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.