Sant Cugat posa en marxa un nou servei d'atenció als barris


  • Comparteix:

El Casal de Mira-sol és un dels cinc punts d'atenció presencial / Foto: Casal Mira-sol

El Casal de Mira-sol és un dels cinc punts d'atenció presencial / Foto: Casal Mira-sol

L'Ajuntament ha presentat aquest dimecres la campanya 'Vivim els barris', un servei d'atenció als sectors que ja està en marxa i que té com a objectiu que els ciutadans rebin informació de tots els projectes que es duen a terme en cadascun d'ells i que recull dubtes i suggeriments dels veïns. Per facilitar aquesta connexió entre veïns, barris i Ajuntament, cada districte disposa de diversos canals específics de correu electrònic i de Telegram, a través dels quals tothom pot enviar les seves queixes i propostes de millora. A més de la via telemàtica, la iniciativa també compta amb un servei d'atenció presencial a les cinc Oficines d'Atenció al Barri de la ciutat que obriran les portes els dimecres a la tarda.

La iniciativa se centra en complir tres objectius: tenir canals de comunicació més directes i bidireccionals entre ciutadans i Ajuntament, que els veïns puguin fer un seguiment dels projectes del seu barri, i que puguin estar permanentment informats de totes les accions del consistori.

El Comissionat de Participació, el regidor Joan Puigdomènech, ha explicat que amb els sistemes de comunicació volen recollir les idees i propostes del veïnat dels diferents districtes.

Joan Puigomènech

Moltes vegades, dintre del veïnat, sorgeixen idees que fan de bon aprofitar. Hem de tenir alguns canals perquè puguem recollir-les. Proposar coses per les millores dels barris em sembla interessant.


Puigdomènech ha afegit que el més important és aprofundir en una relació més directe entre els veïnats i l'Ajuntament aprofitant totes les vies possibles, tant presencial com via xarxes socials.

L'horari d'atenció presencial es farà els dimecres a la tarda, de cinc a dos quarts de set (excepte a les Planes), a l'Oficina d'Atenció al Barri corresponent:

- Centre-oest: el tercer dimecres del mes a la Casa Jaumandreu (L'Ateneu)
- Centre-est: el primer i tercer dimecres del mes al Xalet Negre
- Mira-sol: el segon dimecres del mes al Casal
- La Floresta: el primer dimecres del mes al Centre Social i Sanitari
- Les Planes: de quatre a dos quarts de sis de la tarda, el segon dimecres del mes al Casal



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.