Personal municipal i l'Ajuntament aporten 5.100 euros a Proactiva Open Arms i Wassu-UAB

Entre treballadors i consistori s'ha lliurat un import de més 5.000 euros


  • Comparteix:

La recaptació s'ha entregat a la sala de plens

La recaptació s'ha entregat a la sala de plens

Proactiva Open Arms i la Fundació Wassu-UAB contra la mutilació genital femenina són les entitats beneficiàries del projecte Teaming dels treballadors de l'Ajuntament, que destinen un euro de la seva nòmina cada mes a aquesta causa. Així, aquestes entitats són les que més suport han rebut per part dels empleats, que han recaptat 2.593 euros, una xifra a la qual s'ha de sumar l'aportació municipal i amb la qual es dobla l'import final. Així, dels 5.186 euros reunits, un 70% s'ha destinat a Proactiva Open Arms i la resta a Wassu-UAB.

És el quart any que els treballadors de l'Ajuntament tiren endavant aquesta iniciativa. Més enllà de celebrar la recaptació assolida, els empleats fan una crida als companys que no hi han participat perquè també hi posin el seu granet de sorra. Ho ha explicat la treballadora Helena Minuesa.

Helena Minuesa

És una forma fàcil d'aportar un euro mensual que al final pot repercutir en fins a 6.000 euros. Ens sentim partícips tots junts d'una mateixa causa.


Els treballadors han decidit, mitjançant votació, a quines entitats es destinava la recaptació. En aquesta ocasió ha recaigut en Proactiva Open Arms, que treballa rescatant persones refugiades al Mediterrani, i en la Fundació Wassu-UAB, que treballa tant a l'Estat espanyol com a Gàmbia contra la mutilació genital femenina. Rubén Lago, de Proactiva, i Neus Aliaga, de Wassu-UAB, han agraït l'aportació, que es destinarà a finançar els projectes de cooperació.

R. Lago / N. Aliaga

Per nosaltres és important tenir diners per tenir operatiu marítim de salvament. / Ho destinarem a fer activitats de sensibilització contra la mutilació.


El lliurament simbòlic dels xecs ha tingut lloc aquest divendres a la sala de plens de l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.