L'escola La Floresta reivindica l'educació intercultural amb una festa gastronòmica i musical


  • Comparteix:

Gastronomia i música d'arreu del món han estat les protagonistes aquest diumenge a la Festa Intercultural de l'escola La Floresta, que enguany ha arribat a la quarta edició. Les parades gastronòmiques amb menjar de més de deu països s'han combinat amb activitats com un pinta-cares i un taller per aprendre a fer massatges, així com actuacions de dansa tradicional de diferents regions. La jornada s'ha vist amenaçada per la pluja que ha caigut durant el matí, però finalment s'han pogut celebrat totes les activitats de la festa dins el recinte del centre.

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'escola La Floresta ha estat l'encarregada d'organitzar la jornada. La membre de l'AFA Marina de Regil ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu d'aquesta festa 'és impulsar l'educació intercultural'.

Marina de Regil

Volem treballar per impulsar la competència intercultural. Totes les paradetes són de famílies d'aquesta escola. Creiem que és cultura i volem impulsar l'educació i comprensió intercultural.


El plat fort de la jornada han estat les parades gastronòmiques amb menjar cuinat per famílies de l'escola de diferents orígens. Els participants han agraït que tot i la pluja s'hagi celebrat la festa i han posat en valor la seva tasca pedagògica.

Participants

Jo crec que ha anat molt bé perquè amb la pluja pensava que no vindria ningú. / Nosaltres estem preparant uns pastissos amb nata i mermelada i m'ho estic passant molt bé. / És un intercanvi on es veu com es viu a altres països.


La trobada ha finalitzat amb una paella popular per a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.