Els infants i professors del cor infantil de Malawi s'acomiaden de Sant Cugat amb el 7è Mercat Solidari


  • Comparteix:

L'estada dels 10 infants i tres professors del Hear Us Children Choir de Malawi ha posat el punt final aquest diumenge amb el 7è Mercat Solidari de l'ONG Petits Músics del Món. La iniciativa, que forma part del projecte 'Aprendre a cooperar', ha reunit a l'escola Gerbert d'Orlhac paradetes per vendre articles de segona mà i d'elaboració pròpia i actuacions musicals. Els diners recaptats durant la jornada es destinaran íntegrament al projecte solidari de l'entitat a Malawi i a pagar les despeses de l'estada del cor a Sant Cugat.

El president de Petits Músics del Món, Martí Marín, ha explicat a Cugat.cat que 'és important que petits i grans es consciencïin que vivim en una situació privilegiada'.

Martí Marín

És important que ens conscienciem i que ens adonem que la realitat d'aquí és diferent. Vivim en circumstàncies privilegiades, les diferències són molt grans.


La jornada s'ha dirigit principalment a infants i joves per transmetrel's la necessitat d'ajudar a persones més necessitades durant tota la vida i descobrir maneres diferents de fer-ho. Els joves paradistes han destacat aquest mercat com una oportunitat 'per ajudar la gent de Malawi'.

Paradistes

Bàsicament hem agafat trastos vells que teníem per casa i els hem venut. / He vingut tots els anys aquí a vendre objectes i vinc per ajudar la gent de Malawi i recaptar diners.


Durant l'estada, que va començar el 15 d'abril, els infants malawians han participat al programa 'Aprenent a cooperar' amb diverses escoles de Sant Cugat i algunes de Barcelona i en tallers organitzats per centres d'educació musical de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.