Els Gausacs comparteixen amb padrins i fillols un 3 de 8, un 5 de 7 i un 4 de 7


  • Comparteix:

Els Gausacs al local dels Castellers de Cerdanyola / Foto: Gausacs

Els Gausacs al local dels Castellers de Cerdanyola / Foto: Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest diumenge a Cerdanyola el 3 de 8, el 5 de 7 i el 4 de 7, en una actuació marcada per la pluja. Els camises verdes han compartit trobada amb els Castellers de Cerdanyola, els seus fillols, i els Castellers de Barcelona, padrins, en la Diada del Roser.

La pluja d'aquest diumenge ha obligat a traslladar la diada al local dels Castellers de Cerdanyola i això també ha condicionat els castells dels Gausacs. Així ho ha destacat un dels caps de colla, Toni Serra.

Toni Serra

En el primer castell ens hem mullat i ens hem traslladat al local dels Castellers de Cerdanyola. Això ha condicionat el tamany dels castells.


Durant l'actuació, els Gausacs han tornat a recordar l'exconseller Raül Romeva, membre de la colla, i demanar la llibertat dels 'presos polítics'.

De la seva banda, els Castellers de Cerdanyola han descarregat el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 3 de 7 amb agulla; mentre que els Castellers de Barcelona han descarregat la torre de 7, el 5 de 7 i el 3 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.