L'escola Thau Sant Cugat s'endú el primer premi al Festival de Clipmetratges de Mans Unides


  • Comparteix:

La final es va celebrar a Madrid / Foto: Mans Unides

La final es va celebrar a Madrid / Foto: Mans Unides

Els alumnes de 4t d'ESO que fan l'assignatura d'Arts Escèniques a l'escola Thau Sant Cugat han guanyat el primer premi al millor curtmetratge de la categoria Escola Secundària del 9è Festival de Clipmetratges que organitza l'ONG Mans Unides i que enguany portava el lema 'Quina és la teva recepta per lluitar contra la fam?'. L'equip del centre santcugatenc s'ha proclamat vencedor amb el curt 'La mala gana', una cinta que posa sobre la taula les conseqüències del malbaratament alimentari.

Els alumnes van preparar el seu curt d'un minut en uns quatre mesos i seguint diversos processos com el de redacció del guió, rodatge i muntatge. El professor Xavier Sar ha explicat a Cugat.cat que aquest projecte té dues vessants.

Xavier Sar

Per mi, des del punt de vista de professor, serveix per a dues coses: el tema dels valors i el tema de l'audiovisual, que està molt vinculat a l'àmbit pedagògic.


L'any passat l'escola Thau va guanyar el segon premi d'aquest festival. En aquesta novena edició el centre ha competit amb 1.180 curtmetratges de tot l'estat. Des de Catalunya s'hi han presentat 268 curts, un 23% del total.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.