L'Ajuntament demana 'més temps' per ajustar la implantació de l'àrea verda d'aparcament


  • Comparteix:

L'Ajuntament vol ajustar l'àrea verda d'aparcament

L'Ajuntament vol ajustar l'àrea verda d'aparcament

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, ha demanat 'més temps' per ajustar la implantació de l'àrea verda d'aparcament a la ciutat. Paraira ha explicat, durant la tertúlia del 'Gall del Monestir' al 91.5 de l'FM, que analitzaran el funcionament del sistema les properes setmanes i que es reuniran amb els actors implicats per millorar-lo. Ha remarcat, això sí, que l'objectiu de la mesura és 'reduir el nombre de cotxes que hi ha al centre' i que els canvis que es puguin fer mantindran la filosofia.

Paraira ha explicat que quan es va presentar la mesura ja es va advertir que s'implementava en un primer moment amb 'unes normes generals per a tota la ciutat' però que una vegada entrés en funcionament s'adaptaria a les necessitats que sorgissin. També ha assenyalat que, fins aquest dilluns, una setmana després d'entrar en funcionament l'àrea verda, s'han donat d'alta 1.209 persones a l'abonament anual del total de 2.500 places que s'han adjudicat a aquesta modalitat d'aparcament. La tinenta d'alcalde de Mobilitat ha demanat temps per fer ajustaments a la mesura a partir de les dades que es recullin.

Cristina Paraira

Hem d'intentar trobar l'equilibri per tenir una ciutat on es pugui aparcar i no estigui col·lapsada. Hem vist zones molt buides, cal trobar l'equilibri entre àrea verda i blava però demanem temps per poder analitzar-ho amb dades i fer els ajustos que calguin.


Durant la tertúlia, la resta de grups s'han posicionat també sobre l'àrea verda d'aparcament. Majoritàriament han assenyalat que la zona verda era una mesura 'necessària', tot i que hi ha hagut retrets al govern perquè amb el canvi hagi crescut la zona blava i reclamacions de que s'hi facin canvis per ajustar-la millor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.