El Centre Obert celebra amb la ciutadania els 18 anys


  • Comparteix:

El Centre Obert ha celebrat aquest divendres els 18 anys d'existència a Sant Cugat i ho ha fet amb la complicitat d'entitats i de la ciutadania. El servei municipal ha organitzat per primera vegada una festa oberta, on no hi han faltat la música, les activitats, els records i el pastís. En aquestes gairebé dues dècades, pel centre han passat més de 400 joves.

El centre ha arribat a la majoria d'edat amb una fita, continuar obrint-se a la ciutadania. Inicialment el servei es va concebre per treballar amb adolescents, però en aquests anys ha evolucionat i actualment atén infants de sis a 12 anys. De la mateixa manera, s'ha adaptat als canvis en la població santcugatenca. En el primer període treballava amb un 10% de veïns nouvinguts, que ara representen el 80%. També ha crescut la implicació d'entitats del municipi i de les famílies dels usuaris.

Tot plegat, diu la directora del Centre Obert, Judit Feliu, deixa un balanç molt positiu que els fa mirar endavant.

Judit Feliu

És un gust que en mirar enrere aparegui un somriure, que en mirar al voltant ens omplim d'orgull i que en mirar endavant apareguin la il·lusió i les ganes d'anar més enllà.


Són 18 anys que han creat petjada en els joves que han passat pel centre, els educadors i les famílies.

Usuaris

Quan arribes al centre és una mica difícil però de seguida els nens et fan sentir bé. Ens ho passem molt bé. / Volem felicitar el Centre Obert per la seva dedicació. Hem crescut com una gran família.


El Centre Obert treballa per afavorir el desenvolupament integral de nens i nenes que tenen dificultats socioeducatives. Així ho ha destacat la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

Han passat nois i noies, i famílies que en el seu moment han necessitat una empenta per tirar endavant. Avui hem sortit al carrer per primera vegada.


Per celebrar aquests 18 anys, la plaça de Barcelona s'ha omplert d'animació infantil, música, una xocolatada i una batucada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.