Dos alumnes del Thau, al programa Joves i Ciència de la Fundació Catalunya - La Pedrera

Lorna Jordà i Jofre Herrero participaran a la iniciativa de projectes d'investigació


  • Comparteix:

Jofre Herrero i Lorna Jordà / Foto: Thau

Jofre Herrero i Lorna Jordà / Foto: Thau

Els alumnes de quart d'ESO de l'escola Thau Sant Cugat Lorna Jordà i Jofre Herrero han estat seleccionats per participar al programa Joves i Ciència, organitzat per la Fundació Catalunya - La Pedrera, on podran desenvolupar la seva vocació científica. A la iniciativa, on hi participen 50 joves, assistiran a tres estades on treballaran diferents projectes d'investigació i conviuran amb investigadors de disciplines com l'Astrofísica, la Biologia, la Genètica, l'Energia, el Canvi Climàtic o la Nanotecnologia.

El programa es desenvolupa durant tres anys i, per tant, hauran de treballar-hi tant durant el que queda de curs com durant el batxillerat. Quan acabin aquesta formació hauran de proposar un projecte de recerca en un centre d'investigació o bé participar en un programa científic europeu o als Estats Units. Un dels alumnes seleccionats, Jofre Herrero, ha explicat a Cugat.cat què espera d'aquesta experiència.

Jofre Herrero

El que més m'agradaria seria veure el dia a dia dels investigadors, de què és el que jo vull fer i també aprendre molt de Física Teòrica, que sempre m'ha interessat.


També ha dit que, tot i que el procés per arribar fins aquí ha estat difícil, és un 'honor' poder formar part d'aquest programa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.