La 24a Festa del Llibre Gegant torna a acostar la literatura i la creativitat als més petits


  • Comparteix:

La Festa del Llibre Gegant ha tornat a omplir de creativitat i literatura la plaça de Barcelona en la 24a edició. L'organització, a més, ja pensa en l'edició de l'any que ve, la 25a, que se celebrarà d'alguna manera 'especial'. Prop de 300 famílies han participat aquest any de la iniciativa, que ha servit perquè els més petits escrivissin al llarg del matí d'aquest diumenge un nou llibre amb unes 150 històries il·lustrades per 25 dibuixants. Enguany, els nens i nenes han comptat amb ajuda en forma de taules de creació on, a través del joc, han rebut un cop de mà per agafar idees i escriure la seva història. El cafè de la Mirta, Piera, Grifols i l'Ajuntament han col·laborat en la proposta.

La Festa del Llibre Gegant promou la creativitat, la llibertat expressiva i el foment per la lectura. La membre de l'Associació del Llibre Gegant, Gemma Cera, l'ha descrit com una festa 'tranquil·la i màgica' i, a més, ha avançat que faran alguna cosa 'especial' per celebrar l'edició de l'any que ve.

Gemma Cera

Farem alguna cosa especial segur, però de moment no us podem avançar res. Tenim moltes idees i ganes de celebrar aquesta 25a edició. És una festa molt tranquil·la i màgica.


Els participants expliquen els motius que els impulsen a unir-se a la proposta.

Participants

L'any passat ja vam venir i s'ho van passar molt bé i aquest any repetim perquè els agrada molt dibuixar. /Jo l'any passat vaig venir però només a mirar, i aquest any he començat a escriure. /Ja coneixia aquesta festa i sempre m'ha agradat molt escriure la meva història i que un il·lustrador la il·lustri.


De la seva banda, la regidora d'Educació, Esther Salat, ha posat en valor l'activitat, la seva continuïtat i la seva importància per a la ciutat.

Esther Salat

Per la ciutat fer aquesta activitat centrada en les lletres i la capacitat d'expressió d'una manera familiar és molt important. És un goig veure aquesta plaça i estem molt contents que l'Associació del Llibre Gegant hagi tingut relleu.


A més d'espais on poder escriure i dibuixar, l'organització també ha repartit per la plaça frases relacionades amb la literatura de diversos escriptors rellevants. Els assistents també han pogut veure el resultat de l'any passat amb l'exposició del Llibre Gegant de la 23a edició en una de les carpes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.