Els castells de 8 marquen la Diada de Sant Ponç dels Gausacs


  • Comparteix:

Un 3 de 8, un 4 de 8 i la torre de 7 han estat les apostes dels Castellers de Sant Cugat per a la Diada de Sant Ponç, que ha omplert aquest diumenge la plaça d'Octavià de castells de 8. Els Gausacs han descarregat el seu castell de 8 número 150 en aquesta cita on han estat acompanyats pels Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Sabadell i els Bordegassos de Vilanova.

Un dels cap de colla dels Gausacs, Èric Bellmunt, ha explicat a Cugat.cat que el repte de la colla és consolidar el 5 de 8 per afrontar castells de gama més alta.

Èric Bellmunt

Els deures immediats són consolidar el 5 de 8, que la gent s'animi a venir a l'assaig per poder-lo fer una altra vegada. A partir d'aquí, el 2 de 8 i el 3 de 9, però primer el 5 de 8.


De la seva banda, els Saballuts han descarregat el 3 de 8, el 2 de 8 amb folre i el 4 de 8. Els Bordegassos han descarregat el 4 de 8, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Després de no poder carregar el primer castell, els Castellers de la Vila de Gràcia han descarregat el 4 de 8, la torre de 7 i han acabat amb un 3 de 8.

En els pilars d'inici de la Diada, els camises verdes han recordat una vegada més amb una pancarta els 'presos polítics' i Raül Romeva, membre de la colla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.