La FMA arriba als 10 anys amb 10 accions contra el model de ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Captura del vídeo de la FMA / Foto: Youtube

Captura del vídeo de la FMA / Foto: Youtube

La Festa Major Alternativa compleix enguany 10 anys i per aquesta efemèride impulsa una campanya per 'denunciar les problemàtiques del model de ciutat' de Sant Cugat. L'entitat ha fet pública aquest diumenge la primera de les 10 accions que tenen per objectiu, diuen, 'ridiculitzar' amb humor 'el panorama santcugatenc'. Es tracta d'un vídeo satíric amb algunes de les problemàtiques que critiquen. La campanya s'estendrà fins a la celebració de la Festa Major Alternativa, que es desenvolupa durant la festa grossa del municipi.

Segons expliquen en un comunicat, la Festa Major Alternativa va néixer fa una dècada per crear una alternativa al model d'oci existent i com a contrapunt al Sant Cugat 'smart city', 'absurd' i 'excloent'. Uns objectius que en aquest temps no han canviat, ja que consideren que Sant Cugat continua sent 'especial'.

En aquest sentit, l'entitat cita el preu del metre quadrat de la ciutat, el control social i algunes de les inversions realitzades al municipi, com els fanals que alerten del soroll a les terrasses i els semàfors a terra. També recorden episodis com l'organització de la festa de Cap d'Any i les restriccions en el dret d'admissió d'alguns locals.

Algunes d'aquestes qüestions centren la primera de les 10 accions anunciades.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.