UIC Barcelona traslladarà a Sant Cugat la facultat d'Educació


  • Comparteix:

El Campus de Sant Cugat / Foto: UIC

El Campus de Sant Cugat / Foto: UIC

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) de Barcelona traslladarà a mitjans del curs que ve la seva facultat d'Educació al Campus de Sant Cugat. El canvi és per donar als alumnes un espai que afavoreixi la seva formació com a futurs mestres i per respondre millor a les demandes d'innovació que planteja l'educació. La reubicació es produirà quan les instal·lacions al campus santcugatenc estiguin totalment adaptades. D'altra banda, aprofitant que al setembre aterrarà a Sant Cugat els estudis de Psicologia, la UIC relacionarà els dos graus perquè algunes matèries coincideixin en els dos plans d'estudi.

El Campus Sant Cugat, ubicat al costat de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) té 18.356 metres quadrats, 47 aules i seminaris, sis gimnasos i una nova biblioteca amb 322 places.

En declaracions a Cugat.cat, la degana de la facultat d'Educació de la UIC, Esther Jiménez, ha explicat que el trasllat serà 'molt positiu' per a la formació dels mestres del futur, que disposaran a la nova facultat de més eines i recursos tecnològics.

Esther Jiménez

El que volem és incidir amb la innovació i les noves tecnologies. Amb el canvi disposarem d'aules i eines molt més adequades per formar els mestres del futur.


Els alumnes d'Educació compartiran espai amb estudiants de Psicologia, Fisioteràpia, Medicina, Infermeria, Odontologia i Bioingenieria, un fet que, segons Jiménez, 'els enriquirà'.

Esther Jiménez

A Sant Cugat tenim tota la part de Salut, i pensem que amb el que actualment necessita un mestre amb l'escola inclusiva, aquesta vinculació els enriquirà molt més.


La facultat d'Educació es troba als edificis del carrer Terré del Campus Barcelona. La UIC imparteix 16 graus, 12 dobles titulacions i més de 80 programes de postgrau als dos campus de què disposa, tant a Barcelona com a Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.