El Super3 convoca els nens i nenes per una missió a les biblioteques el 25 de maig

L'activitat 'Supernit a les biblioteques' es farà simultàniament en més de 150 poblacions catalanes


  • Comparteix:

Detall del cartell de la iniciativa

Detall del cartell de la iniciativa

El Super3 i la Generalitat fan una crida als nens i nenes d'entre quatre i vuit anys per participar a la 'Supernit a les biblioteques', una activitat gratuïta que es desenvolupa a més de 150 poblacions d'arreu de Catalunya el divendres 25 de maig a les vuit del vespre. Les tres biblioteques públiques de Sant Cugat acolliran la proposta. L'aforament és limitat i els interessats cal que truquin a l'equipament on vulguin anar per inscriure's.

Es tracta d'una iniciativa per fomentar la lectura entre els més petits i que significarà el final d'una de les històries creades pel Super3, una aventura protagonitzada per la Nenúfar i la Matoll, que queden tancades a la biblioteca pel malvat Senyor Pla. La responsable de l'àrea infantil del Servei de Biblioteques de Sant Cugat, Mireia Gonzalvo, ha explicat a Cugat.cat més concretament en què consisteix l'activitat.

Mireia Gonzalvo

L'activitat consistirà en rescatar la Nenúfar i la Matoll, que estan tancades dins de la biblioteca, amb l'ajuda dels nens. A qualsevol de les tres biblioteques, dividirem els nens en grups que, a través d'uns enigmes, hauran d'aconseguir una clau per deslliurar-les.


Els nens i nenes hauran de resoldre quatre enigmes que tenen a veure amb els contes i la lectura per obtenir quatre números i obrir un cadenat per alliberar la Nenúfar i la Matoll. L'activitat es farà a la vegada a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori i a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.