ERC-MES vol servei de FGC tota la nit durant la Festa Major de Sant Cugat


  • Comparteix:

ERC-MES ha presentat la moció aquest dimarts

ERC-MES ha presentat la moció aquest dimarts

ERC-MES reclama tenir servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) continuat durant la Festa Major de Sant Cugat. El grup municipal elevarà la seva proposta al ple amb una moció, que també portaran als plenaris de Rubí i Terrassa, que celebren la festa grossa durant les mateixes dates. Segons els republicans, es tracta d'una mesura viable que reporta beneficis ambientals, de seguretat i de mobilitat per a tots els ciutadans.

El text, proposat per Jovent Republicà, argumenta que l'ampliació del servei garantiria la mobilitat en transport públic dels districtes cap al nucli urbà, sense haver de dependre del vehicle privat, de manera més segura i sostenible. La moció també recorda que Sant Cugat no compta amb servei d'autobús nocturn municipal.

El regidor d'ERC-MES Èric Gómez ha incidit en què l'operador ja ofereix servei durant tota la nit per a altres celebracions i l'insta a aplicar-ho durant les festes grosses de Sant Cugat, Rubí i Terrassa per facilitar la mobilitat.

Èric Gómez

Volem que en grans esdeveniments com la Festa Major el servei funcioni durant tota la nit com per a la Mercè o Cap d'any. És una manera de cohesionar la ciutat, ja que hi ha molta gent que viu als districtes.


En la mateixa línia, la regidora d'ERC a Rubí, Ariadna Martín, on també es presentarà la moció, ha recordat que Rubí és ciutat d'acollida de gent de Sant Cugat.

Ariadna Martín

Som ciutat d'acollida de gent de Barcelona i Sant Cugat i hem de garantir que aquesta gent pugui gaudir de la Festa Major, així com que la seva gent vingui a Rubí.


ERC-MES compta amb què la moció sigui aprovada pel ple de Sant Cugat, ja que, diuen, de moment tenen el suport de l'equip de govern.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.