Els Gausacs organitzen el 27 de maig una caminada a la Mola en homenatge a Jordi Navarro


  • Comparteix:

L'activitat homenatja Jordi Navarro, mort l'any passat

L'activitat homenatja Jordi Navarro, mort l'any passat

Els Castellers de Sant Cugat, conjuntament amb els Minyons de Terrassa, organitzen el diumenge 27 de maig una caminada pel camí dels Monjos fins a la Mola en homenatge a Jordi Navarro, mort el desembre de l'any passat. L'acte de record tindrà dues sortides per afavorir la màxima participació possible: a les set del matí des del Monestir de Sant Cugat i a les dotze del migdia des de Matadepera. Les colles acabaran la jornada fent un dinar i aixecant pilars al cim de la Mola en homenatge a Navarro, en una trobada que vol unir dues de les seves aficions, els castells i la natura.

La presidenta dels Castellers de Sant Cugat, Gemma Aristoy, destaca la bona relació amb els Minyons de Terrassa, l'antiga colla de Jordi Navarro.

Gemma Aristoy

En el funeral ens vam trobar amb membres de la seva antiga colla, els Minyons de Terrassa, amb qui tenim molt bona relació. En aquell moment ens vam decidir a fer alguna trobada per recordar-lo.


La caminada des de Sant Cugat té uns 27 quilòmetres i està previst arribar a la Mola cap a la una del migdia. Les colles també han previst una caminada de només quatre quilòmetres i aproximadament una hora des dels dipòsits de Matadepera, per tal que tothom pugui participar a l'homenatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.