Guardonada la galeria Dterra de Sant Cugat pel seu suport al sector de la ceràmica


  • Comparteix:

La galeria Dterra es troba a l'avinguda Josep Anselm Clavé, 9 / Foto: Facebook Dterra

La galeria Dterra es troba a l'avinguda Josep Anselm Clavé, 9 / Foto: Facebook Dterra

La galeria taller Dterra ha rebut el 'Premi Revista Terrat' de l'Associació Ceramistes de Catalunya (ACC) en reconeixement per la seva implicació i suport al sector de la ceràmica. Les santcugatenques Laura Jener i Roberta Ferreira, responsables i impulsores de la galeria, van rebre el guardó dissabte passat que consisteix en una escultura de la ceramista Roser Oter i simbolitza la superació del treball i les metes aconseguides.

Es traca la 5a edició d'aquests premis de l'ACC, que distingeix personalitats compromeses amb la promoció i divulgació de la ceràmica. Una de les responsables de la galeria, Roberta Ferreira, ha valorat així el premi.

Roberta Ferreira

Per nosaltres és un reconeixement a la nostra feina de tants anys. Ara ja en seran 17 que estem treballant per difondre el que és la ceràmica i la joiera contemporània, organitzant exposicions, cursos i xerrades. Un premi com aquest ens valora com a espai i com a professionals.


Dterra va obrir les portes el 2001 i des d'aleshores és un espai de difusió, formació i creació de joieria i ceràmica contemporània. En la galeria es venen obres d'art de les mateixes responsables i d'altres autor, s'organitzen actes i exposicions relacionats amb l'art, i ofereixen cursos i tallers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.