Renfe anuncia sistemes de control de viatgers a l'estació de Coll Favà abans de posar-la en marxa


  • Comparteix:

Recordem que la posada en marxa d'aquesta estació i de la línia de rodalies Papìol-Mollet està pendent des del'any 1999

Recordem que la posada en marxa d'aquesta estació i de la línia de rodalies Papìol-Mollet està pendent des del'any 1999

L'empresa ferroviària Renfe ha anunciat que implantarà controls d'accés a l'estació de Renfe de Coll-Favà, que recordem, encara no està en funcionament. Abans de concretar una data per la posada en servei d'aquesta estació, l'ens ferroviari ha decidit incloure Sant Cugat dins d'un projecte per garantir que cap usuari pugui accedir a l'andana sense bitllet.

Aquests nous mecanismes de control es començaran a implantar progressivament a 25 estacions de rodalies de Barcelona. En el cas de l'estació de Coll Favà, però, aquest sistema serà inútil, ja que l'estació encara està pendent d'una data per entrar en funcionament.

L'objectiu de l'ens ferroviari és evitar l'accés a l'andana de passatgers sense bitllet i controlar l'ús de títols de transport integrat. El portaveu de Renfe, Antonio Carmona, assegura que la inversió s'ha fet de cara al futur funcionament de l'estació.

Antonio Carmona

El que farà Renfe és fer una inversió de cara a quan estigui oberta l'estació


Els controls d'accés consisteixen en dues portes que s'accionen automàticament en introduir-hi el bitllet. Renfe ha fet una inversió de 5,2 milions d'euros per ampliar el control a un 94% dels viatges.

La part d'aquesta inversió corresponent a Sant Cugat s'afegirà a la que ja va fer Renfe en el seu moment per remodelar l'edifici de Coll Favà en vistes a la posada en marxa de la línia de rodalies entre El Papiol i Mollet, i que per ara, encara no té data d'inici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.